Diari Més

Successos

Una gelatera escanya a un client després d'una trifulga i col·loca el cos en una nevera

«Sóc un monstre» això és el que deia mentre duia una botella de whisky a la mà i demanava als seus germans que la portessin a comissaria, ara l'Audiència de Sevilla ha iniciat el judici amb jurat

Una germana de l'acusada explica que quan la va passar a buscar amb el cotxe, «plorava, després reia i deia que era un monstre».

Una geladera escanya a un client després d'una trifulga i col·loca el cos en una neveraGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

MaríadelCarmenQ. B., de 44 anys i geladera de professió, va trucar als seus germans el 9 de gener de 2016, en un estat de clara embriaguesa, per confessar un crim. «Sóc un monstre» això és el que deia mentre duia una botella de whisky a la mà i demanava als seus germans que la portessin a comissaria per tal de confessar el crim que havia comès.

La confessa assassina només va accedir a explicar el que havia succeït dins un bar, quan els germans van escoltar el relat no donaven crèdit de la situació. Van trucar a un familiar, llicenciat en Dret, per preguntar-li a quina comissaria l'havien de dur. Una germana, set anys més jove que l'acusada, explica que quan la va passar a buscar amb el cotxe, l'acusada «plorava, després reia i deia que era un monstre», també li va dir que la portés al camp a tirar-se un tret. La família ha assegurat que la relació amb l'alcohol que tenia l'acusada, era «insostenible», ja que en diverses ocasions l'havien hagut de recollir inconscient del carrer.

Finalment els germans van portar a la dona a la Comissaria de DosHermanas, Sevilla, on va confessar el crim. Després va ser traslladada a la seu central delCuerpoNacional dePolicíade Sevilla. El cap d'homicidis va assegurar que la hipòtesi principal és que a la geladeriaOtoñodel barri de laMacarenaon treballava la dona, hi va haver una trifulga entre un home gran i de mida petita amb una dona corpulent i forta. La dona hauria colpejat l'home amb un objecte, el va deixar inconscient i després el va escanyar. Posteriorment va introduir el cadàver en una nevera vertical i el va tapar amb cartells de publicitat. Finalment l'acusada va llençar els objectes personals de la víctima a un contenidor, que han pogut ser recuperats tots menys un telèfon mòbil.

L'Audència de Sevilla ha iniciat el judici amb jurat contra María del Carmen. La Fiscalia demana vuit anys i mig de presó per la dona per un homicidi amb els atenuants d'embriaguesa i confessió. Les dues acusacions particulars augmenten la condemna a 20 anys per entendre que es tracta d'un assassinat, la defensa demana una condemna no superior a cinc anys, ja que considera que la mort de l'home va ser després d'una baralla «salvatge i brutal».

tracking