Diari Més

Policial

Intenten camuflar l'olor de 7 quilos de marihuana amb lleixiu però acaben detinguts a la Jonquera

Un dels detinguts tenia prohibit sortir de l'Estat per un delicte de robatori amb violència i intimidació i ja ha ingressat a presó

Imatge de la droga incautada als dos detinguts, el passat 22 d'abril.

Intenten camuflar l'olor de 7 quilos de marihuana amb lleixiu però acaben detinguts a la JonqueraACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia espanyola ha detingut dos nois de 21 i 24 anys a La Jonquera (Alt Empordà) que duien 7,7 quilos de marihuana a l'interior del cotxe acusats d'un delicte contra la salut pública. Per evitar que els gossos del cos policial detectessin l'olor, havien impregnat amb lleixiu els paquets de la droga. Els fets van passar el 22 d'abril passat a tres quarts de deu del matí en un control rutinari a l'AP-7 contra la delinqüència itinerant. Els agents van aturar un vehicle que circulava en direcció a França i amb matrícula espanyola on hi anaven dos ocupants. Aquests van mostrar una actitud hostil i nerviosa, fet que va aixecar les sospites de la policia. Durant la identificació, els agents van sentir una forta olor de lleixiu i van descobrir dues bosses grans amb 29 paquets transparents de droga embolicats al buit. Volien transportar-la a Itàlia per a la seva posterior distribució.

Els dos ocupants del vehicle tenen 21 i 24 anys i són de nacionalitat romanesa. El més jove, que era qui conduïa el vehicle, tenia vigent un ordre que l'impedia sortir de l'estat espanyol per un delicte de robatori amb violència i intimidació del Jutjat d'instrucció d'Almeria.

Als dos detinguts se'ls imputa un delicte contra la salut pública i a un d'ells, a més, un altre delicte per haver trencat la condemna. Van passar a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia de Figueres, que va ordenar la llibertat en càrrecs del primer així com l'ingrés a presó per al conductor.

tracking