Diari Més

Judicial

Demanen 333 anys de presó per a un cambrer per gravar clientes al bany del bar

La càmeres enfocaven directament al vàter en un bar de Pamplona el que li va permetre obtenir «imatges nítides de les parts íntimes» de 326 dones

La càmara estava instal·lada als endolls dels serveis del bar.

Demanen 333 anys de presó per a un cambrer per gravar clientes al bany del barInternet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Palau de Justícia de Pamplona acull aquest dimarts el judici contra un cambrer a qui la Fiscalia li demana 333 anys de presó per gravar al bany les clientes del bar en el que treballava.

La Policia ha pogut identificar 137 d’aquestes dones, 22 d’elles menors d’edat, de les quals 120 han presentat denúncia.

En total se li imputen 98 delictes contra la intimitat, pels quals es demana 2 anys i 6 mesos de presó per cada un, i uns altres 22 delictes agreujats contra la intimitat, amb 4 anys de presó en cada cas, a més de 176.000 euros d’indemnització per a les víctimes.

Els fets, segons l’escrit provisional, van passar en un bar de la localitat de Tafalla (Navarra) en el qual treballava com a encarregat Omar Juliá C.V. natural de Colòmbia, de 36 anys.

En data no determinada, però en tot cas des del mes d’agost de 2014 i fins el mes de gener de l’any 2015, en va col·locar algunes càmares «camuflant-les en un fals endoll» amb la intenció de captar imatges de les clientes al bany.

Les càmeres estaven situades de tal forma «que enfoquessin directament al vàter», la qual cosa li va permetre obtenir «imatges nítides de les parts íntimes» de clientes i treballadores de totes les edats, fins i tot en alguna ocasió d’algun home.

En total, segons precisa la Fiscalia, l’encausat va gravar 326 dones que van fer ús del bany i va emmagatzemar les imatges en diferents carpetes de l’ordinador de l’establiment, sense que consti que les hagi difós.

tracking