Diari Més

Societat

Un matrimoni penja vídeos de bromes pesades que fa als seus fills i n'acaba perdent la custòdia

Els pares han retirat els vídeos i n'han pujat un altre en el que apareixen penedits per l'actitud que han tingut i demanen perdó a qui s'hagi pogut sentir ofès

La parella enregistraba bromes pesades que feien als seus fills i les penjaven a través del canal 'DaddyOFive'.

Un matrimoni penja vídeos de bromes pesades que fa als seus fills i n'acaba perdent la custòdiaYoutube

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plataforma de vídeos més coneguda ésYoutube, cada minut s'hi pugen unes 300 hores de vídeo, per aquest motiu existeixen uns filtres que permeten al servidor retirarvídeosamb contingut ofensiu per tal de controlar-ne el contingut. Tot i aquest filtre, hi ha vídeos que han generat molta controvèrsia, com per exemple el 'caraanchoa'.

MikeiHeatherMartin són un matrimoni que han protagonitzatl'últimapolèmica deYoutube. La parella enregistraba bromes pesades que feien als seus fills i lespenjavena través del canal 'DaddyOFive'mentrees reien de les bromes i de l'actitud dels seus fills vers situacions inversemblants. Per exemple, en un vídeoHeatherdestrossaval'habitació on juguen els seus cinc fills guixant el terra amb unretoladori trencant joguines, després culpava a un dels fills quereaccionavade manera angoixantenveure's acusat d'una cosa que no havia fet.

Les bromes els hi han sortit cares al matrimoni que ha perdut la custòdia de dos dels seus cinc fills. Els pares han retirat els vídeos del seu canal i n'han pujat un altre en el que apareixenpeneditsper l'actitud que han tingut amb els seus fills, demanen perdó a qui s'hagipogut sentir ofès i afirmen que els seus fills són feliços i normals fora decàmera.

tracking