Diari Més

Societat

Revelen la identitat de la misteriosa nena sense identificar batejada com a Miranda Eve

El fèretre, segellat hermèticament, havia conservat perfectament el cos de la nena que duia un vestit blanc de cotó i subjectava una rosa sobre el pit

El seu cos va ser trobat l'any 2016 pels constructors que remodelaven els fonaments de la casa de John i Ericka Karners.

Revelen la identitat de la misteriosa nena sense identificar batejada com a Miranda EveGarden Of Innocence

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

EnriqueReadeés el gerent de 'GardenofInnocence', una organització sense ànim de lucre que ha aconseguit revelar el misteri sobre la verdadera identitat de MirandaEve.Eveés una nena degairebétres anys que va morir a San Francisco, Califòrnia durant el segle XIX, el seu cos va ser trobat l'any 2016 pels constructors que remodelaven els fonaments de la casa de John iErickaKarners. La casa estava construïda sobre l'antic cementiriOddFellowque va ser traslladat degut a l'expansió que vivia la ciutat nord-americana durant segle passat.

El fèretre de metall i bronze,segellat hermèticament, havia conservat perfectament el cos de la nena.A travésdels vidres de la superfície es podia veure una nena rossa amb un vestit blanc de cotó, que subjectava una rosa sobre el pit i tenia fulles d'eucaliptus pel voltant. En aquell moment la van batejar amb el nom de MirandaEve.

Després de 1.000 hores d'investigació per part dels 34 voluntaris de 'GardenofInnocence' que van estudiar un total de 29.982 registres de defuncions i van comparar mapes de 1870 amb els del 2017, després de consultar el registre de les parcel·les del cementiri i l'ADN d'Eve,l'organitzacióva aconseguiresbrinarque MirandaEvevanéixerel 28 de novembre de 1873 i va morir el 13 d'octubre de 1876, es deiaEdithHoward Cook i va morir de marasme, un tipus de desnutrició causada per una deficiència genètica.

La investigació, però, va anar més enllà i després de l'estudi de l'ADN de MirandaEve, la Universitat deCalifòrniava trobar clares coincidències amb l'ADN de Peter Cook nebotnétdeEveque viu a BayArea,Califòrnia.

tracking