Diari Més

Successos

Rep una pedrada al cap mentre passejava pel carrer

Tot i que l'autor dels fets no ha pogut ser identificat, alguns testimonis van veure un adolescent sortir corrents del mateix punt d'on es va llançar el còdol

Alguns veïns

Rep una pedrada al cap mentre passejava pel carrerGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home passejava pel barri de Ciutat Naranco, Astúries, quan de sobte algú li va propinar una pedrada al cap, ferint-lo a pocs centímetres de l'ull dret. Els fets van tenir lloc al carrer Fernándezde Oviedoal voltant de les dues de la tarda del passat dijous.

Alguns veïns de la zona, testimonis del succés, van socórrer al ferit ràpidament, que en un primer moment es va marejar. Asseguren que la pedra provenia de la part de dalt del carrer i li va impactar directament al cap. Tot i que l'autor dels fets no ha pogut ser identificat, alguns testimonis diuen que van veure un adolescent sortir corrents del mateix punt d'on es va llançar pedra, i asseguren que la zona és freqüentada per adolescents que es dediquen a realitzar actes vandàlics. El còdol utilitzat per agredir la víctima forma part de l'ornamentació del carrer.

La víctima va poder caminar fins al centre de salut més proper pel seu propi peu i no ha transcendit si va haver de ser traslladat a l'hospital ni la gravetat de la ferida.

tracking