Diari Més

Judicial

Denuncia a una llar d'infants després que un nen mossegués 25 vegades al seu fill

La denúncia és deguda a la negligència de les educadores que li van comentar que havia sigut un nen de poc més d'un any que ja havia actuat així en altres ocasions

En nen presentava mossegades repartides pel braç, el pit, l'esquena, les orelles i les galtes

Denuncia a una llar d'infants després que un nen mossegués 25 vegades al seu fillEL Diario de México

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una mare mexicana ha denunciat a la Procuradoria de Justícia estatal de la ciutat mexicana de Monterrey, a una llar d'infants perquè en recollir al seu fill aquest presentava fins a 25 mossegades repartides per tot el cos. El menor de 14 mesos va ser atès per professionals mèdicsa causa deles lesions provocades per un altre nen.

La família insisteix, segons publica ElDiariodeMéxico, que les mestres d'educació infantil de la llar d'infants no van cuidar bé al seu fill, ja que quan la mare va anar a recollir-lo i va veure les mossegades repartides pel braç, el pit, l'esquena, les orelles i les galtes, les educadores li van comentar que havia sigut un nen que ja havia actuat així en altres ocasions.

La denúncia de la família és deguda a la negligència i al descuit del personal que no va evitar l'agressió. Les autoritats investiguen com van ocórrer els fets, ja que sembla inversemblant que les cuidadores no s'adonessin de l'agressió que s'estava produint. De moment la família ha canviat al nen i a la seva germana de la llar d'infants.

tracking