Diari Més

Successos

Arrestat un britànic per violar les seves germanastres i deixar-les embarassades

L'home, aconsellat pel seu progenitor, es va escapar del Regne Unit i va fer cap a Espanya, on residia a Xacarella (Alacant)

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia Nacional han detingut a Xacarella, a Alacant, un fugitiu britànic amb una ordre de detenció per delictes d'explotació sexual i violació. L'arrestat s'enfronta al Regne Unit a una pena de cadena perpètua, i està acusat de violar les seves dues germanastres –menors d'edat- fins en 18 ocasions. A més, a causa de les agressions sexuals, l'arrestat va concebre un fill amb una de la víctimes.

L'any 1973 l'acusat, que acabava de fer 16 anys, va començar a agredir sexualment de la seva germana més petita, de 12 anys.Aquests abusos van continuar produint-se durant més de tres anys de manera regular. Com a conseqüència d'aquestes agressions, la menor va arribar a quedar-se embarassada i va acudir a avortar a una clínica. Per fugir d'aquesta situació, en complir els 15 anys la menor va escapar-se del domicili familiar per anar-se'n a viure amb la seva àvia.

Quan la menor va ser fora de l'abast de l'agressor, aquest va començar a abusar sexualment de la seva altra germanastra, a la qual agredia dues o tres vegades per setmana, fins que la noia va complir els 18 anys. En aquesta ocasió, ella es va quedar embarassada i van arribar a tenir un fill en comú.

El pare de l'arrestat va encobrir els delictes del seu fill durant diversos anys i li va aconsellar que escapés del Regne Unit, triant Espanya com a país per amagar-se. Quan el progenitor va morir, les víctimes van denunciar les violacions davant les autoritats britàniques, que van ordenar la detenció del fugat. Després de diversos escorcolls, el grup de Localització de Fugitius Internacionals de la Policia Nacional va alertar a les diferents plantilles policials amb la finalitat de localitzar el pròfug. Fruit d'aquestes indagacions, va ser localitzat al seu domicili de Xacarella, i va ser detingut el passat 8 de maig.

Un moment de la detenció de l'home per part d'agents de la Policia Nacional.

Arrestat un britànic per violar les seves germanastres i deixar-les embarassadesPolicia Nacional

tracking