Diari Més

A la xarxa

Un accident de puenting es viralitza a les xarxes socials

La noia que va patir l'accident està estable i sense lesions greus, l'empresa responsable Andean Treck s'ha encarregat de totes les despeses sorgides arran de l'accident

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ShyrlenyCuchalloRibera passejava amb la seva família pel pont La Negra 2 de l'antiga carretera de SantaCruz-Cochabamba, Bolívia, quan va aturar-se per gravar una noia fentpuenting. Aquest esport de riscéspoc comú a la zona i va cridar l'atenció deCuchalloi de la seva família. Durant lagravacióes pot veure una noia situada a la vora d'un pont de 15 metres d'alçada, a punt de tirar-se al buit. La corda elàstica que l'ha de subjectar no aguanta el seu pes i provoca que la noia caigui de manera violenta al riu, de pocs centímetres de profunditat, que passa per sota el pont.

El vídeo s'ha viralitzat per les xarxes socials. Segons ha informat el mitjà boliviàlaRazónla noia que va patir l'accident està estable i sense lesions greus. L'empresa responsableAndeanTreckno ha volgut fer declaracions i assegura que el succés va ser degut a un error humà. Tot i així s'ha encarregat de totes les despeses sorgides arran de l'accident.

La corda elàstica no aguanta el seu pes i provoca que la noia caigui al riu, de pocs centímetres de profunditat.

Un accident de puenting es viralitza a les xarxes socialsYoutube

tracking