Diari Més

Successos

Les càmeres de seguretat d'una gasolinera capten l'explosió d'un cotxe

Es tracta d'un cotxe a gas, l'explosió va ser deguda a un augment de la pressió al cilindre de gas del vehicle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les càmeres de seguretat d'una gasolinera situada al municipiSãoGonçaloa la regió metropolitana deRíode Janeiro, Brasil, han captat l'explosió d'un cotxe. Segons informa el portalGlobo, els fets van succeir el passat 8 d'abril, quanFranciscoJosé Gomes da Costa es disposava a carregar el seu vehicle amb gas. El gas natural vehicular, tant en la forma comprimida com en la forma líquida, és el combustible més eficient i sostenible, ja que conjuga en equilibri importants avantatges mediambientals, a través de la reducció d'emissions i d'una menor contaminació acústica, i també econòmiques.

A lagravaciódifosa per internet es pot observar com Gomes da Costa carrega el seu cotxe mentreEricade LimaThiengoSiqueiraa, de 27 anys,romana l'interior. Segons després es produeix la fatal explosió que llança a l'home un parell de metres enrere i queacaba ambla vida deEricade Lima.

El cos de Bombers deRíode Janeiro ha constatat que l'explosió va ser deguda a un augment de lapressióalcilindrede gas del vehicle. Cal recordar que en aquests tipus de cotxes, tots els passatgers han de baixar quan s'està carregant el combustible.

El gas natural vehicular

Les càmeres de seguretat d'una gasolinera capten l'explosió d'un cotxeYoutube

tracking