Diari Més

Successos

Detingudes dues joves per explotar sexualment a una noia discapacitada

Sotmetien la víctima a contínues vexacions i maltractaments, apoderant-se de tots els diners que obtenia dels serveis sexuals que realitzava

Les detingudes, que han estat posades a disposició de les autoritats judicials competents, oferien els serveis sexuals de la víctima a través d'una pàgina web.

Detingudes dues joves per explotar sexualment a una noia discapacitadaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un grup d'agents de l'Equip Judicial de la Guàrdia Civil d'Arganda del Rey, Madrid, han detingut a dues dones per la seva presumpta implicació en delictes de prostitució i explotació sexual d'una jove discapacitada a la localitat madrilenya de Carabaña. «Segons es desprèn de les recerques, la jove discapacitada era obligada a mantenir relacions sexuals, bé de forma individual, bé amb les ja detingudes, a la qual sotmetien a contínues vexacions i maltractaments, apoderant-se de tots els diners que la víctima obtenia dels serveis sexuals que realitzava», assegura la Guàrdia Civil en un comunicat.

L'operació policial es va iniciar al febrer després que la jove de 22 anys, que va acreditar una discapacitat intel·lectual del 40%, denunciés un presumpte delicte de prostitució i explotació sexual en un domicili de Carabaña. Les presumptes autores són dues joves espanyoles de 29 i 23 anys que havien presentat una denúncia falsa per lesions lleus amb l'objectiu d'encobrir l'activitat criminal que realitzaven. Les detingudes, que han estat posades a disposició de les autoritats judicials competents, oferien els serveis sexuals de la víctima a través d'una pàgina web.

tracking