Diari Més

Consum

Comercialitzen el primer café transparent que no taca les dents

Només utilitzen grans de cafè aràbic, aigua i extracte de cafeïna, ja que «els grans de cafè es processen i experimenten una pèrdua de cafeïna»

«Clear Coffee es produeix amb mètodes que no s'havien utilitzat mai».

Comercialitzen el primer café transparent que no taca les dentsClear Coffee

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La indústria del cafè ha evolucionat molt durant els últims anys. Màquines professionals destinades a l'ús domèstic, càpsules de cafè o tasses que ajuden a mantenir la temperatura del cafè. David i AdamNaghan fet un pas més enllà i han inventat el cafè transparent, que no taca l'esmalt dental, que no conté sabors artificials, ni sucre, ni qualsevol altre tipus d'additiu. Cafè pur.

ClearCoffee(CLRCFF) és l'empresa encarregada de comercialitzar aquest nou producte «El nostre objectiu era crear un nou tipus decafèque no afectés negativament l'esmalt de les dents». Per això només utilitzen grans decafèaràbic, aigua i extracte de cafeïna, ja que «els grans decafèes processen i experimenten unapèrduadecafeïna. Nosaltres la compensem afegintcafeínanatural d'alta qualitat». Però aquestapèrduade color delcafèés un secret. «ClearCoffeees produeix ambmètodesque no s'havien utilitzat mai».

Els germansNagvan iniciar aquesta aventura mitjançant uncrowfoundingfallit, ja que no van aconseguir ni el 10% del capital quenecessitaven. Tot i així van tirar endavant el projecte i van desenvolupar l'envàs perfecte: una simple botella de vidre transparent amb elcafèllest perprendre, només cal sacsejar-la abans d'obrir.

De moment aquestcafètransparent només es comercialitza al Regne Unit, a través de la seva pàgina web o als magatzemsSelfridgesde Londres. El preu per unpackde dues ampolles és de 7 euros, i el de cinc val quasi 18 euros.

tracking