Diari Més

Societat

Una menor en coma etílic després de beure en 45 minuts mitja ampolla de rom

Es tracta d'una noia de 13 anys que havia begut aquesta quantitat i es trobava gairebé inconscient quan van arribar els serveis assistencials

L'equip del 061 la va traslladar a l'Hospital Morales Meseguer amb una intoxicació etílica greu.

Una menor en coma etílic després de beure en 45 minuts mitja ampolla de romGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una menor d'edat es troba en coma etílic a l'hospital MoralesMeseguerde Múrcia després d'ingerir en 45 minuts mitja ampolla de rom durant la festa de l'Enterrament de la Sardina, informa Protecció Civil. Es tracta d'una noia de 13 anys que havia begut aquesta quantitat i es trobavagairebéinconscient quan van arribar els serveis assistencials al seu domicili del barri de Vista Bella de Múrcia. L'equip del 061 la va traslladar a l'Hospital MoralesMesegueramb una intoxicació etílica greu, quedant en coma etílic enhemodinàmica. Va ser donada d'alta el diumenge al matí.

La jove va ser una de les seixanta persones que van haver de ser ateses per intoxicació etílica o traumatisme simple durant la celebració del tradicional Enterrament de la Sardina. En la passada edició van ser 116 les persones assistides durant les festes, gairebé el doble que aquest any, que han transcorregut amb normalitat sense que calgués lamentar cap incident malgrat el gran nombre de persones congregades al centre de la ciutat. Milers de persones van assistir a la desfilada que va concloure a la una de la matinada amb la Crema de la Sardina, elpunt finalde les Festes de Múrcia.

tracking