Diari Més

Successos

L'assassí de Facebook se suïcida després d'una persecució policial

Steve Stephensva matar a Cleveland, Ohio, d'un tret a un ancià que va triar a l'atzar i va pujar el vídeo de l'assassinat a la xarxa social Facebook

Steve Stephens, l'assassí que busca la policia a diversos estats nord-americans.

L'home que va emetre als EUA un assassinat a Facebook aconsegueix burlar el setge policialInternet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conegut com 'assassí de Facebook' s'ha suïcidat, han trobat el seu cos a Erie (Pennsilvània, EUA), després d'una breu persecució policial, segons ha informat la policia de Pennsilvània.

SteveStephens, que el diumenge va matar a Cleveland, Ohio, d'un tret a un ancià que va triar a l'atzar i va pujar el vídeo de l'assassinat a la xarxa social Facebook, va ser trobat mort per una ferida de bala, a l'interior del seu vehicle.

Les forces de seguretat federals i de diversos estats van començar el diumenge a buscar aStephens, davant el temor que seguís matant, tal com va prometre en un altre vídeo de Facebook posterior a l'assassinat. «SteveStephensha sigut detectat per membres de la Policia Estatal de Pennsilvània al comtat d'Erie. Després d'una breu persecució,Stephenss'ha suïcidat amb un tret», ha indicat la Policia estatal de Pennsilvània a la xarxa social Twitter.

La Policia d'Erie ha confirmat queStephensva ser trobat en el mateix FordFusionblanc en el qual va emprendre la seva fugida el diumenge, després de matar a RobertGodwin, de 74 anys, a qui va triar suposadament a l'atzar.

Les forces de seguretat de cinc estats, inclòs Pennsilvània, estaven en alerta i comptaven amb l'ajuda de l'FBI, que havia promès una recompensa de 50.000 dòlars per qualsevol informació que ajudés a capturar-lo.

Stephens, de 37 anys i veí de Cleveland, havia escrit en el seu compte de Facebook abans de l'assassinat que volia matar i en els seus missatges culpava a la seva exparella,JoyLane, de les atrocitats que planejava cometre. Malgrat que va assenyalar que havia matat a una dotzena de persones i que tenia pensat seguir cometent assassinats per despit, les autoritats no tenen indicis queStephensperpetrés més crims que el deGodwin.

tracking