Diari Més

Policial

Detingut a Melilla un tarragoní que portava 25 quilos d'haixix

La droga intervinguda íntegrament correspon al tipus 'pol·len d'haixix' i estaba distribuïda en 52 paquets

L'arrestat ha estat posat a disposició judicial aquest dijous, com a suposat autor d'un delicte contra la salut pública.

Detingut a Melilla un tarragoní que portava 25 quilos d'haixixGuàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil ha detingut a Melilla a un jove de 24 anys amb residència a Tarragona quan pretenia embarcar en el ferri d'Almeria amb 25 quilograms de droga del tipus 'pol·len d'haixix' descoberts ocults en el doble fons d'un quadre de comandament.

Segons ha informat aquest dijous un portaveu de la Comandància de Melilla, el servei es duia a terme per la Guàrdia Civil dimarts passat en el port de Melilla, en ocasió dels registres selectius dels vehicles que embarquen en els bucs correu que enllacen la ciutat autònoma amb la península. L'actuació va tenir lloc durant la inspecció prèviaa l'embarcamentdel buc que partia amb destinació al port d'Almeria, en inspeccionar un vehicle Nissan, model Almera Encert, de matrícula nacional, ocupat pel seu conductor.

La citada font ha subratllat que després de marcar el ca detector d'estupefaents indicis de droga oculta, es va realitzar un reconeixement profund, localitzant un doble fons a l'interior del quadre de comandament, en l'interior del qual anava la droga del tipus 'haixix', distribuïda en 52 paquets, amb un pes conjunt de 25 quilograms.

El conductor del turisme detingut és un ciutadà de nacionalitat marroquina, home, de 24 anys. L'arrestat ha estat posat a disposició judicial aquest dijous, com a suposat autor d'un delicte contra la salut pública, al costat de la droga intervinguda i el vehicle utilitzat en la comissió de l'il·lícit penal.

El portaveu policial ha assenyalat que la droga intervinguda íntegrament correspon al tipus 'pol·len d'haixix', que conté la més alta concentració del principi actiu d'aquest tipus d'estupefaent. Amb aquesta actuació, la Guàrdia Civil ha ressaltat que ha evitat la distribució i comercialització al mercat il·lícit de més de 100.000 dosi d'aquest tipus d'estupefaent.

tracking