Diari Més

Actualitat

Bartra, operat amb èxit després de l'atac a l'autocar del Borussia Dortmund

S'ha arrestat un sospitós, i al lloc dels fets s'han trobat tres cartes que relacionarien l'atac amb Estat Islàmic o un grup d'extrema esquerra

El futbolista del Baix Penedès agraeix els missatges de suport rebuts.

Bartra, operat amb èxit després de l'atac a l'autocar del Borussia DortmundInstagram

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El futbolista de Sant Jaume dels Domenys, Marc Bartra, va ser operat aquest dimarts amb èxit de les ferides sofertes en l'atac contra l'autobús del seu equip, el Borussia Dortmund, segons ha declarat aquest dimecres el president del club de la Bundesliga, Reinhard Rauball. «Ens han dit que tot va sortir bé», ha apuntat Rauball, en declaracions a la televisió alemanya N-TV. Bartra va ser l'únic membre de la plantilla de l'equip que va quedar ferit en l'atac, perpetrat amb tres artefactes que van explotar al pas del vehicle quan es dirigia a l'estadi.

Segons aquest canal informatiu, el defensa i exjugador del FC Barcelona ha abandonat ja la clínica on va ser operat ahir a la nit després de patir una fractura del radi a l'altura del canell dret. El jove del Baix Penedès ha publicat a Instagram una fotografia on se'l veu amb el braç embenat i acompanyada amb un text on Bartra explica que ja està molt millor. Aquest també agraeix a tothom els missatges de suport, i desitja força als seus companys del Borussia i a l'afició pel partit contra el Mónaco. El matx s'havia de jugar dimarts al vespre, però a causa dels fets va ser aplaçat a la tarda d'aquest dimecres.

La Fiscalia federal alemanya ha informat, aquest dimecres, que l'atac s'investiga com un atemptat «terrorista», i ha confirmat que es van trobar tres textos al lloc dels fets que apunten al gihadisme. Segons ha assenyalat la portaveu de la Fiscalia, Frauke Köhler, en una compareixença davant els mitjans, una persona de l'«espectre islamista» està temporalment arrestada en relació a aquest atac, tot i que encara no s'ha decidit si es demana el seu ingrés a la presó.

Un grup d'extrema esquerra també ha reivindicat l'atac a internet, però els investigadors tenen «considerables dubtes» de la veracitat d'aquest missatge.

tracking