Diari Més

Successos

Un gos mossega, reiteradament, la cara d'una nena de 18 mesos

Per tal d'alliberar a la nena del gos, van haver d'intervenir sis persones, fins que va arribar la Policia i va disparar a l'animal

«El gos va córrer cap al parc i va atacar a la nena que estava sota el tobogan» ha assegurat un testimoni a Daily Mail.

Un gos mossega, reiteradament, la cara d'una nena de 18 mesosGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segons informa el mitjà britànicDailyMail, el passat dilluns aChatman, un poble deNorthKaneal sud-est d'Anglaterra, una nena de 18 mesos va ser atacada per un gos quan jugava en un parc amb la seva germana. La nena de 18 mesos,VictoriaResetnjova, va ser traslladada al St. George's Hospital de Londres en estat greu.

Durant la tarda del passat dilluns,Kristina, de 14 anys, jugava amb la seva germanaVictoriade 18 mesos en un parc infantil situat al barri deJenkins'Dale. Segons han informat al diari britànic alguns testimonis, el gos va entrar corrent al parc i va mossegar aVictoriaa la cara diverses vegades. Per tal d'alliberar a la nena del gos, van haver d'intervenir sis persones, fins que va arribar la Policia i el van disparar. «El gos va córrer cap al parc i va atacar a la nena que estava sota el tobogan. Anava cap al seu cap tota l'estona, la va agafar i la va llançar dues o tres vegades com si fos una joguina. Va ser brutal», assegura un testimoni. La nena va ser traslladada a l'hospital en estat greu, els seus pares no han volgut fer cap tipus de declaració.

KatyAyresmare d'un nen de cinc anys, assegura que el seu fill va ser atac pel mateix gos uns dies abans, amb conseqüències menys greus, ja que el nen només va patir petites ferides a la cama.

Tres persones han estat detingudes per la policia de Kent arran dels fets, un home, una dona i una adolescent, sota la lleiDangerousDogs (Llei sobre gossos perillosos). S'ha iniciat una investigació per tal d'esclarir la raça del gos.

tracking