Diari Més

Laboral

Adecco busca 50 teloperadors pel sector financer

Els seleccionats s'incorporaran al departament d'atenció al client de l'empresa realitzant funcions de fidelització de clients

Imatge d'arxiu d'una teleoperadora.

Adecco busca 50 teloperadors pel sector financerTrabajados

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'empresa de gestió de recursos humans Adeccoha obert un procés de selecció a Barcelona per incorporar 50 teleoperadors en una coneguda entitat financera situada a Cornellà.

Els seleccionats s'incorporaran al departament d'atenció al client de l'empresa realitzant funcions de fidelització de clients, com poden ser la resolució de tot tipus de dubtes que pugui tenir un client amb una línia de crèdit aprovada, l'ampliació de línies de crèdit, la reactivació de saldos cancel·lats i la venda creuada.

Es busquen persones dinàmiques, acostumades al tracte amb el client, amb capacitat de negociació, responsabilitat i amb compromís. És imprescindible bona agilitat informàtica i tenir bona capacitat d'adaptació. L'empresaofereix la possibilitat de formar part d'un gran equip que treballa per satisfer les necessitats dels clients i oferir el millor servei dins d'una important entitat financera. El contracte se signarà amb Adecco en horari rotatiu mensual.

Els interessats en aquest procés de selecció han d'entrar a la pàgina web d'Adecco i inscriure's a l'oferta amb referència 08480/58, o enviar el seu CV a l'adreça d'email andrea.barrero@adecco.com.

tracking