Diari Més

Successos

Detinguts dos fugitius alemanys acusats d'assassinat

Comptaven amb un historial de desequilibri mental sever, fins a l'extrem que l'home sentia veus que l'incitaven a matar o fer mal a altres persones

Es va localitzar el vehicle en el qual viatjaven, estacionat en un párking proper al port d'Algesires, i van ser arrestats.

Detinguts dos fugitius alemanys acusats d'assassinatWikipedia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut a Algesires, Cadis a dos fugitius que van fugir d'Alemanya després d'assassinar a una anciana al seu domicili de la localitat germana de Dieburg. Després d'assestar diverses punyalades al coll a la dona, els presumptes responsables del crim van abandonar el país amb cotxe.

El crim es va cometre el passat 24 de març. Tots dos, presumptament, van assestar nou punyalades a una anciana de 81 anys quan es trobava al seu domicili. Segons van informar les autoritats alemanyes, els fugitius comptaven amb un historial d'habituació a les drogues i de desequilibri mental sever, fins a l'extrem que l'home sentia veus que l'incitaven a matar o fer mal a altres persones.

Aquests fets, així com l'extrema gravetat del delicte comès, unit a l'agressivitat i imprevisibilitat del comportament dels fugitius, va motivar una resposta coordinada a nivell europeu, segons ha informat aquest dilluns la Policia Nacional. Els primers indicis indicaven que, després del crim, podrien haver abandonat territori alemany a bord d'un vehicle amb direcció a Espanya.

Cinc dies després del crim, un noia jove va contactar telefònicament amb la Policia alemanya, aprofitant l'absència del seu acompanyant. En aquesta comunicació la jove va relatar el que va succeïr al domicili de la víctima i va responsabilitzar de tot al jove fugitiu, de qui va dir que havia emprat un ganivet que encara portaria. A més, va dir ques trobava retinguda contra la seva voluntat per ell mateix, i que es trobaven en la costa d'Alacant, la qual cosa confirmava les sospites inicials.

Davant la sospita que tots dos fugitius intentessin fugir del territori Schengen a través d'algun port del sud d'Espanya, el Grup de Localització de Fugitius Internacionals va intensificar els esforços amb les plantilles policials corresponents per tractar localitzar-los als voltants de les zones portuàries. Gràcies a això es va localitzar el vehicle en el qual viatjaven, estacionat en un pàrquing proper al port d'Algesires, i van ser arrestats.

tracking