Diari Més

Televisió

Es busquen figurants per escenes de platja en 'topless' a Peníscola per a 'El ministerio del Tiempo'

L'agència que selecciona als 'extres' ha publicat l'anunci a les xarxes socials i es busquen homes i dones de 25 a 68 anys «amb pèl natural»

Els intèrprets del Ministerior del Tiempo a Peníscula.

Es busquen figurants per escenes de platja en 'topless' a Peníscola per a 'El ministerio del Tiempo'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'empresa encarregada de la selecció d'extres per a la tercera temporada de la sèrie de Televisió Espanyola 'El Ministerio del Tiempo' està buscant dones d'entre 18 i 35 anys per gravar seqüències de platja en topless.

El rodatge s'està duent a terme aquesta setmana, fins al divendres, a la localitat castellonenca de Peníscola. L'agència Penélope Produccions, encarregada de la selecció dels extres per a la sèrie, va buscar al principi homes i dones de 25 a 68 anys «amb pèl natural, i sense talls moderns, talla estàndard, sense tatuatges ni pèl rapat», segons recull en el seu perfil de Facebook.

En una publicació posterior en aquesta xarxa social, va ampliar el rang dels figurante a dones de 18 a 35 anys «per gravar seqüències de platja en topless entre avui i el 7 d'abril». En el capítol de la sèrie que s'està rodant aquesta setmana, les platges salvatges de Peníscola es convertiran, sota la direcció de Jorge Daurat, en l'epicentre d'una desconeguda operació militar de la Segona Guerra Mundial, en la qual la costa espanyola va jugar un paper estratègic.

La patrulla protagonista viatjarà a una simulada marina de Punta Ombria en 1943, per salvar aquesta operació. El capítol compta amb la col·laboració dels actors Antonio Dechent, Luisa Gavasa, Cuca Escribano i José Manuel Poga.

tracking