Diari Més

Successos

El presumpte estafador de núvies

Uns mesos després de viure junts, les víctimes començaven a trobar a faltar alguns objectes de valor

El sospitós coneixia les seves víctimes mitjançant les xarxes socials.

El presumpte estafador de núviesPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Missatges com «Ho vull tot amb tu. Si em dius, casa't amb mi demà, ho faria sense pensar-ho. No m'he sentit així mai a la vida, sentir alguna cosa tan forta per algú en tan poc temps. Has desmuntat el meu món i n'has creat un de molt millor, un món al teu costat», són els missatges que enviava el presumpte estafador a una de les seves víctimes. El sospitós, detingut en diverses ocasions per estafar a les seves exparelles sentimentals, aprofitava les relacions sentimentals que mantenia amb dones separades o mares solteres per realitzar petits furs i, fins i tot, suplantar la seva identitat per comprar telèfons mòbils d'alta gamma.

El sospitós coneixia les seves víctimes mitjançant les xarxes socials «amb una bonaretòricai fingint ser milionari» asseguren algunes víctimes en declaracions al diariLevante. Per representar el seu nivell de vida, acostumava a penjar als seus perfils públics fotografies amb cotxes d'altagammai es presentava com un exitós arquitecte amb diversos negocis. Després les entabanava per anar a viure amb elles. Uns mesos després, les víctimes començaven a trobar a faltar alguns objectes de valor com aparells electrònics, joies i petites quantitats de diners. «Després t'adonaves que ni cotxes ni res. I quan li preguntava (pels cotxes) deia que amb moto ens mourem millor», recordava una altra de les noies.

«És com un actor de telenovel·les, es presenta com el teu salvador i et diu que al seu costat, amb la seva fortuna i el seu amor, mai et faltarà res» assegura una d'aquestes dones, que prefereix mantenir l'anonimat. El presumpte estafador va ser arrestat per última vegada el mes de març a Torrent, València. Nega completament que obtingués cap beneficieconòmicde les seves exparelles durant aquests anys. Assegura que «s'han compartit despeses, hem fet viatges junts, no és cert que m'hagi aprofitat d'elles». El denunciat també nega que obrís cap compte bancari suplantant la identitat de les seves exparelles.

El presumpte estafador, en declaracions al diariLevante, nega haver fet creure a les seves víctimes que era milionari. «Treballo com autònom i tinc una empresa d'electricitat i manteniment». Reconeix haver tingut diversos vehicles, entre ells un Jaguar, i que actualment condueix unMercedesd'altagamma.

Algunes dones han preferit no denunciar-lo, avergonyides d'haver caigut al suposat parany.

tracking