Diari Més

Successos

Deixa a la neboda lligada a un arbre perquè no vegi al seu xicot

Li va fer inhalar alguna substància amb un mocador per evitar que es resistís

La noia va ser evacuada a l'Hospital La Fe de València, on va restar en observació.

Deixa a la neboda lligada a un arbre perquè no vegi al seu xicotGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una noia de 22 anys va ser trobada aquest diumenge a última hora de la tarda emmanillada a un arbre en un parc de Catarroja, València. La Guàrdia Civil d'Alfafar investiga aquests fets, després que la víctima hagi incriminat a un familiar. Segons va denunciar la jove, aquest l'hauria lligat de peus i mans en un arbre per impedir-li que veiés al seu xicot.

Agents de la Policia Local de Catarroja van localitzar a la noia, d'origen marroquí, inconscient i lligada a un arbre en un parc proper al cementiri després de rebre un avís del 112 a les 20.30 hores d'ahir.

A poc a poc la jove, que no presentava signes externs d'agressió sexual ni cops, va anar recobrant el coneixement. Una ambulància delSAMUla va atendre al lloc on va ser trobada i posteriorment va ser evacuada a l'Hospital La Fe de València, on va restar en observació.

Fonts de la Guàrdia Civil asseguren que de moment no s'han produït detencions. La víctima va relatar que unoncleseu l'havia lligat i l'havia fet inhalar algun tipus de substància amb un mocador per evitar que es resistís.

tracking