Diari Més

Successos

Acompanya a un client ebri a casa i acaba atropellat per un tren

La víctima era propietària d'un bar de La Aldea, estava casat i tenia tres fills

L'atropellament del vehicle va tenir lloc en un pas situat a un quilòmetre de l'estació de Santovenia de la Valdoncina.

Acompanya a un client ebri a casa i acaba atropellat per un trenGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una persona ha mort atropellada per un tren, a l'interior del seu vehicle, a la localitat deOncinade laValdoncina, al municipi de Valverde de laVirgen, a Castella i Lleó. La víctima era propietària d'un bar deLa Aldea, estava casat i tenia tres fills.

Pel que sembla, havia portat a casa seva a un client que no es trobava bé i quan tornava, va ser atropellat en un pas senyalitzatacústicai visualment i en el qual el semàfor es trobava en vermell. Pel que sembla el vehicle va creuar laviajust al moment que passava el tren, sent envestit.

El cotxe ha quedat enganxat sota la màquina del tren. Els equips d'Emergència confirmen que a l'interior del turisme hi viatjava una persona, un home que ha mort a l'acte. Cap passatger del tren ha necessitatassistènciasanitària.

A les 15.26 hores, el maquinista del tren de passatgers va donar l'avís al 112 de l'atropellament del vehicle en un pas situat a un quilòmetre de l'estació deSantoveniade laValdoncina. Al lloc del succés s'hi van desplaçar patrulles de la Guàrdia Civil de Lleó, de la Policia Local de Valverde de laVirgen, els Bombers de Lleó i Emergències Sanitàries-Sacyl, que va enviar una UVI mòbil.

tracking