Diari Més

Successos

Rep onze punyalades per defensar a la seva fillastra

El presumpte atacant va ser detingut per pegar a la seva parella i agredir als familiars que van anar a defensar-la

Imatge de l'encreuament on van tenir lloc els fets.

Rep onze punyalades per defensar a la seva fillastraGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut un jove de 19 anys per

atacar amb arma blanca als pares de la seva xicota. La batussa va tenir lloc al barri LaInmobiliaria, a Torrelavega, el passat dimecres a la nit, i va acabar amb quatre persones ferides, una d'elles de caràcter «greu», tot i que la seva vida no corre perill. L'atacant, tenia antecedents penals.

«Vaig treure el cap per la finestra,que dóna a l'encreuament dels carrers on van tenir lloc els fets, i vaig veure com un home discutia amb una parella que havia baixat d'un cotxe blanc, un tot terreny que van deixar al mig del carrer. De sobte, el noi va treure una navalla i va apunyalar a la dona i a l'home. Vaig comptar fins a deu punyalades i vaig pensar que l'havia matat. Allí van quedar les dues víctimes, una estesa a terra, i una altra al costat d'un banc, fins que dos nois van poder desarmar l'agressor i el van retenir fins que va arribar la Policia», segons va relatar un veí del carrerJuliánUrbinaa ElDiarioMontañés.

Els fets van ocórrer poc abans de les onze de la nit a l'encreuament entre els carrersJuliánUrbinaiJuanXXIII. Prop d'aquest carrer resideix l'agressor A. C. H. La Baralla va començar al pis que tenia llogat, on, segons fonts policials, va donar «diversos cops i cops de puny» a la seva parella sentimental, una menor de 17 anys. Després d'aquesta suposada agressió, la noia va trucar a la seva mare perquè l'anés a buscar. Va sortir al carreracompanyadaper A. C. H. «carregada amb bosses i maletes», segons testimonis. Al cap d'una estona van arribar amb cotxe la mare de la noia i el seu padrastre. Van sortir del vehicle i van increpar A. C. H. pel que havia fet. En aquell moment, el presumpte agressor va treure una arma blanca i els va atacar, protagonitzant una violenta escena que va ser presenciada per nombrosos veïns des de les seves finestres, i que va ser gravada per alguns dels residents. Primer va apunyalar onze vegades al padrastre, però la dona es va interposar entre tots dos i també va acabar rebent «petites burxades», segons la Policia.Diversespersones que passaven pel carrer, segons testimonis, no es van atrevir a intervenir.

Van ser dos joves de nacionalitat dominicana, que es van trobar amb el cotxe de les víctimes parat a la meitat del carrer, els que van baixar del seu vehicle i van intervenir. Van ajudar als ferits, i van aconseguir reduir entre tots dos a l'agressor, arrancant-li l'arma. El van retenir fins que van arribar la Policia que van detenir l'agressor immediatament. Aquests dos joves també van patir alguna ferida sense gravetat. Quan van arribar els efectius policials, la mare estava tirada a terra i el padrastre, malferit en un banc de fusta. Tots van ser traslladats a l'hospitalSierrallana, el padrastre però, en estat greu, va ser traslladat l'hospitalValdecilla, pel que sembla, té afectats òrgans vitals per les punyalades que li va assestar A. C. H.

tracking