Diari Més

Judicial

Demanen dos anys de presó per retirar el cotxe d'un taller sense pagar

Es van posar d'acord amb un altre individu perquè retirés el vehicle amb un segon joc de claus

La factura que ascendia a gairebé 1.700 euros.

Demanen dos anys de presó per retirar el cotxe d'un taller sense pagarPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Jutjat Penal número 1 de León passarà vista oral el pròxim dia 29 de març, a partir de les 10.30 hores, a l'acusació que pesa sobre tres persones, dues d'elles actualment a la presó, per les quals es demana una pena de dos anys de presó, acusades d'un delicte d'estafa, per muntar suposadament una trama per retirar un cotxe d'un concessionari sense pagar la factura de la reparació.

D'acord a l'escrit de qualificació de la fiscal, els fets van ocórrer al maig del 2012. Els sospitosos van deixar un vehicle per ser reparat al concessionari. Després es van posar d'acord amb un altre individu per retirar, amb un segon joc de claus, el vehicle que havien portat a revisar, sense pagar prèviament la factura que ascendia a gairebé 1.700 euros.

La fiscal demana elsobreseïmentde la causa al tercer imputat, ja que no ha quedat suficientment acreditat que realitzés l'encàrrec de la reparació del cotxe, ni que acudís a recollir el vehicle al punt convingut, per la qual cosa la fiscalia proposa que quedi al marge de la causa.

La defensa ha mostrat la seva disconformitat amb el relat dels fets que presenta l'acusació i exigeix la lliure absolució dels dos sospitosos contra els quals es presenten els càrrecs, per entendre que no van participar en els fets dels quals se'ls acusa.

tracking