Diari Més

Judicial

Imputat per abús sexual el 'youtuber' que besava a noies sense el seu consentiment

Va afirmar que és mag i que gastar bromes a dones amb aquest tipus de vídeos «és la seva feina»

Lluny d'aconseguir seguidors, Wilson Alfonso va rebre un allau de crítiques.

Imputat per abús sexual el 'youtuber' que besava a noies sense el seu consentimentYoutube

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El 'youtuber' Wilson Alfonso de 24 anys que en els últims dies ha pujat diversos vídeos en els quals besava a noies pels carrers d'Oviedo sense el seu consentiment, ha estat imputat per tres delictes d'abús sexual. Segons fonts policials, serà jutjat aquest divendres, a les 10.40 hores, als jutjats d'instrucció d'Oviedo, mitjançant un procediment ràpid. Wilson Alfonso va declarar aquest dimecres a la comissaria de la Policia Nacional. Va afirmar que és mag i que gastar bromes a dones amb aquest tipus de vídeos «és la seva feina».

En una nota de premsa, la Policia Nacional ha explicat que ha pres declaració «com imputat, no detingut, a un 'youtuber' com a presumpte autor de diversos delictes d'abús sexual. El jove va besar, sense consentiment, a diverses dones, a les quals va abordar pels carrers d'Oviedo. Amb l'excusa de realitzar un truc de màgia demanava a les noies que tanquessin els ulls, moment que aprofitava per besar-les per sorpresa. Els enregistraments, realitzades el passat dia 20 de març, van ser publicats a Internet», ha explicat la nota.

La Policia Nacional ha rebut quatre denúncies per part de les víctimes que havien estat besades i que havien vist el vídeo publicat a diverses xarxes socials.

«La recerca duta a terme per agents adscrits al Grup de Delictes Tecnològics de la Brigada Provincial de Policia Judicial de la Prefectura Superior de Policia d'Astúries, van permetre identificar ràpidament al denunciat, que va declarar en presència del seu advocat com imputat, no com a detingut, per tres delictes d'abús sexual», ha conclòs la nota policial.

Distreure les xarxes social

Wilson Alfonso va jugar el passat dimecres a distreure les xarxes socials en assegurar que estaria a la mateixa hora en dos llocs diferents. «Avui estaré gravant un vídeo a Calatrava a les 17 hores abans d'anar-me'n a França», va escriure a Twitter cap a les dotze del matí per, a continuació, posar que estaria a La Argañosa. El youtuber no va aparèixer en cap dels dos llocs, però va esborrar al llarg del dia tots els vídeos que va gravar a Oviedo. Pel que sembla, la Policia Nacional el va persuadir perquè no acudís a aquests llocs.

Lluny d'aconseguir seguidors, Wilson Alfonso va rebre un allau de crítiques. A part dels usuaris estàndard d'internet, es van sumar als detractors col·lectius com la Plataforma Feminista d'Astúries -que estudia fer una denúncia pública - o la Mocedá Comunista. És més, un dels internautes ha penjat la fotografia d'un paper que el jove li va lliurar pel carrer fa uns dies com si fos una targeta de presentació: «Subscriu-te a la nova tendència a Youtube. Wilson Alfonso. Els millors experiments socials».

tracking