Diari Més

Judicial

Detingut per difondre un vídeo sexual de la seva exparella

La finalitat d'aquest acte era desprestigiar-la perquè perdés la feina

La Policia nacional ha dut a terme la detenció a Madrid.

Detingut per oferir ofertes de feina falses i estafar diners als interessats a TarragonaPolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia Nacional han detingut a Algesires a un home de 31 anys de Sevilla, com a presumpte autor d'un delicte de revelació de secret. El detingut va difondre a través d'una aplicació de missatgeria instantània un vídeo, amb escenes d'alt contingut sexual,on apareixia la seva exparella. La finalitat d'aquest acte eradesprestigiar-la perquè perdés la feina.

La perjudicada va enviar, de forma voluntària, un vídeo a l'home que en aquell moment era la seva parella sentimental. Aquest vídeo de naturalesa sexual, contenia imatges íntimes de la víctima.

Després de trencar la relació, el passat 9 de març l'ex nuvi va difondre, sense permís, el vídeo que havia rebut mesos abans. El dia 13 de març la víctima va denunciar els fets després de ser alertada pels seus companys de feina. Els agents de la UFAM juntament amb els membres del grup de Delictes Tecnològics de la Comissaria d'Algesires van procedir a la detenció del subjecte denunciat.

El detingut juntament amb l'atestat instruït, va ser posat a disposició del Jutjat Instrucció en funcions de guàrdia de la ciutat d'Algesires.

tracking