Diari Més

Societat

Els Bombers de la Generalitat ja tenen himne

La cançó és obra del compositor i pianista Jesús Acebedo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Bombers de la Generalitat han estrenat el seu propi himne. La cançó és obra del compositor i pianista Jesús Acebedo, llicenciat en Musicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona, tècnic en Musicoteràpia i titulat com a professor de piano pel Conservatori Superior de Música del Liceu. A més, treballa a la Sala Central dels bombers. El tema compta amb dues versions: una instrumental i una cantada amb acompanyament de piano, flauta travessera i violoncel.

L’intèrpret de l’himne és el cantautor Ramon Sauló, de Cerdanyola del Vallès. Per altra banda, la cançó ha estat gravada, mesclada i masteritzada pel tècnic de so Enric Marchal. La lletra esmenta la carta de serveis dels Bombers i destaca la importància del seu treball en equip, així com recorda aquells qui han perdut la vida en el servei.

L’himne va ser presentat, la setmana passada, en un acte intern a la seu del departament d’Interior al conseller Jordi Jané. En aquesta trobada també hi van assistir el director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Juli Gendrau, i tots els comandaments del Cos.

Imatge d'arxiu dels Bombers de la Generalitat.

Els Bombers de la Generalitat, himne, vegetació, arxiuBombers de la Generalitat

tracking