Diari Més

Intercepten a Foz, Lugo, un conductor que va perdre el carnet el 2011 i li va caducar l'ITV el 2013

El conductor, un veí de la localitat d'Alfoz de 42 anys, havia estat imputat per aquests mateixos fets l’any 2015

El Clio del conductor tenia l'ITV caducada des de feia quatre anys.

Intercepten a Foz, Lugo, un conductor que va perdre el carnet el 2011 i li va caducar l'ITV el 2013EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil investiga un conductor interceptat a Foz, Lugo, que havia perdut la vigència del permís el 2011 i circulava amb l’ITV caducada des de 2013. Segons ha informat l’Institut Armat, el conductor va ser interceptat a la matinada del dia 26 de febrer sobre la 1.15 hores en el marc d’un dispositiu de seguretat ciutadana desplegat en el quilòmetre 31 de la carretera N-642 (Porto-San Cibrao), a l’entrada de Foz.

En concret, segons relaten les mateixes fonts, la patrulla del Destacament de Trànsit de Vilalba va aturar la marxa d’un vehicle Renault Clío i, després de sol·licitar la documentació tant del vehicle com del conductor, els agents van comprovar que l’individu havia perdut la vigència del permís de conduir el mes d’abril de 2011.

El conductor ha resultat ser un veí de Alfoz de 42 anys d’edat, el qual havia estat imputat per aquests mateixos fets l’any 2015, segons concreta la Guàrdia Civil, que afegeix que amb aquesta actuació es va poder comprovar també que el vehicle tenia caducada la Inspecció Tècnica de Vehicles des de 2013.

Per aquesta causa, aquest conductor interceptat ha estat informat de la seva condició d’investigat com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària.

tracking