Diari Més

Judicial

Rebaixen a nou mesos la pena per un jove que va ser enregistrat donant una pallissa a la parella

L'acusat, de nacionalitat ucraïnesa, haurà de complir els nou mesos en lloc de dos anys

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Audiència d'Alacant ha revocat la sentència d'un jutjat penal que havia condemnat a dos anys de presó al jove que va ser enregistrat mentre propinava una pallissa a la seva parella al portal del seu habitatge a Sant Joan d'Alacant.

La nova resolució imposa a l'acusat, Narkis Yakovlev, la pena de nou mesos de presó per un delicte de maltractament familiar. Així, els magistrats de l'Audiència imposa la pena que inicialment demanava la fiscalia.

Narkis Yakovlev està empresonat des de la seva detenció per aquests fets el passat 25 de novembre. Ni ell ni la parella han volgut declarar en el procés, però les imatges de les càmeres de seguretat de l'edifici van ser determinants perquè el jutjat en decretés l'empresonament.

Durant el judici penal, el Ministeri Públic va decidir passar dels nou mesos que demanava inicialment als dos anys que, finalment, van ser de condemna. La raó del canvi van ser la consideració de les lesions de la dona, que va necessitar dur collaret després de l'agressió. Precisament aquest canvi de la fiscalia és el que ara ha tombat l'Audiència, en considerar que no estava justificada la modificació de la pena sol·licitada.

El jove va apallissar la seva parella quan tornava a casa a les set del matí.

Rebaixen a nou mesos la pena per un jove que va ser enregistrat donant una pallissa a la parellaDiari Més

tracking