Diari Més

Societat

Li trenca el retrovisor, cansada de què l'assetgi

Un vídeo amb la reacció d'una ciclista a un assetjament en ple carrer, es torna viral

Els ocupants de la furgoneta estaven assetjant una ciclista al carrer.

Li trenca el retrovisor, cansada de què l'assetgi

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un vídeo difós per la pàgina web Reddit s'ha convertit en viral gràcies a la difusió que n'ha fet el tuitaire @PabloMM.

Es tracta d'un enregistrament que, d'acord amb les matrícules que es poden veure i l'accent dels protagonistes, segurament es va produir en alguna localitat britànica. Al principi del vídeo es veu com un motorista està enregistrant amb una càmera el seu trajecte. La moto es para darrere una noia en bicicleta que es troba al costat d'una furgoneta.

A la conversa ja d'entrada es poden comprovar les friccions entre els protagonistes. El copilot de la furgoneta li demana el telèfon a la noia i ella respon que marxi.

El motorista intenta ficar-se a la conversa perquè deixin estar la ciclista, però l'home continua molestant-la. Ella li dóna un cop al retrovisor i continuen la tensa conversa en què fins i tot la furgoneta accelera per atansar-se a la noia i els ocupants intenten tocar-la.

La furgoneta acaba marxant i la ciclista al seu darrere. La segueix el motociclista i el final del vídeo és la justícia per la seva mà que decideix prendre's la noia. En un moment donat la furgoneta aparca i la noia acaba destrossant, amb ràbia, un dels retrovisors del vehicle.

tracking