Diari Més

Successos

Detenen a trets el conductor d'un camió de butà que ha envestit diversos cotxes a Barcelona

Es tracta d’un home de nacionalitat sueca que havia sostret el vehicle poc abans i que en fugir ha perdut part de les bombones pel camí

Pla general del camió amb butà aturat a la Ronda Litoral de Barcelona, el 21 de febrer del 2017.

Detenen a trets el conductor d'un camió de butà que ha envestit diversos cotxes a BarcelonaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra han detingut a trets el conductor d’un camió de butà al carrer Doctor Aiguader de Barcelona que volia accedir a la Ronda Litoral contra direcció per un dels laterals, concretament a la sortida 22 en sentit Llobregat, situada molt a prop de l’Estació de França i del Parc de la Ciutadella. Els fets s’han produït aquest matí i fins al lloc s’hi han desplaçat agents dels dos cossos policials per investigar les causes. El conductor detingut és un home de nacionalitat sueca, que havia sostret el camió poc abans. Durant la fugida cap a la Ronda Litoral, ha anat perdent algunes de les bombones pel camí fins arribar al punt on ha aturat la seva marxa després de ser interceptat a trets pels agents policials. Almenys un d’aquests projectils ha impactat contra el vidre del camió.

Pel que fa la situació viària, s’han arribat a produir retencions de fins a cinc quilòmetres a la zona dels fets, segons el Servei Català de Trànsit. Els Mossos d’Esquadra, que ja han iniciat una investigació, donaran més detalls aquest migdia en una roda de premsa a la Comissaria de Les Corts.

Minuts després de l’incident, el trànsit s’ha anat normalitzant i només s’ha tallat la sortida per on intentava entrar el camió, mentre que l’entrada ja s’ha reobert de nou. Pel que fa els carrils centrals, es troben tots oberts en els dos sentits de la circulació.

D’altra banda, fins al lloc s’hi ha desplaçat un altre camió de butà per fer-se càrrec de les bombones que transportava el vehicle sinistrat. Mentrestant, la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra continuen a la zona fent les comprovacions pertinents en el marc de la investigació per aclarir els fets.

El camió ha xocat contra dos turismes que en aquell moment sortien de la ronda per la sortida 22 i els ha causat danys materials, tot i que el seus conductors han resultats il·lesos, tal com ha explicat un d’ells a l’ACN.

tracking