Diari Més

Successos

Li arrenca mitja orella en una baralla per l'estacionament d'un cotxe

Tot va començar perquè un dels implicats no podia agafar el seu cotxe, ja que un altre vehicle estava aparcat massa a prop

Els fets van tenir lloc a la matinada al carrer Juan Padilla de Puertollano.

Li arrenca mitja orella en una baralla per l'estacionament d'un cotxeGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Audiència Provincial de Ciudad Real ha condemnat a l'acusat G.A.D., resident de Puertollano en el moment dels fets, a dos anys de presó com a autor d'un delicte de lesions contra A.S., a qui va arrencar part d'una orella d'una mossegada en el transcurs d'una baralla entre tots dos esdevinguda en la matinada del 9 de gener de 2016.

Segons assenyala la sentència, els fets van tenir lloc al voltant de les 4.30 hores, quan A.S. es disposava a agafar el seu turisme estacionat al carrerJuandePadillade Puertollano, acompanyat de dos amics, i no va poder per estar molt proper al vehicle de l'acusat. Per aquest motiu, A.S. es va dirigir al domicili de G.A.D. cridant de manera insistent, la qual cosa va motivar que l'acusat «sortís enfurismat» portant un ganivet. Els magistrats consideren el fet provat, ja que en aquest moment es va iniciar la baralla entre els acusats en la qual, amb intenció cadascun de menyscabar la integritat de l'altre, es van colpejar, arribant G.A.D. a propinar «dues fortes mossegades» a l'orella esquerra d'A.S., «arrencant-li part de la mateixa».

Com a conseqüència d'això, A.S. va sofrir una mossegada a l'orella esquerra que va causar el despreniment de part del pavelló auricular, precisant no només una primera assistència facultativa, també sutura i cures amb intents d'empelt que ha rebutjat, perdent, doncs, part de l'orella. Per la seva banda G.A.D. va patir una contusió a l'orella esquerra, a l'abdomen i a la zona lumbar, precisant només una primera assistència facultativa.

A la sentència consta que l'acusat no ha formulat reclamació per les lesions sofertes i ha renunciat a tot tipus d'indemnització pels fets. Per la seva banda, A.S. tampoc ha formulat reclamació per les amenaces rebudes.

"Summament penedit"

L'acusat ha consignat la quantitat de 8.000 euros per satisfer la indemnització derivada dels fets sense efectuar més reclamació per les lesions. De la mateixa manera, ha reconegut els fets «mostrant-se summament penedit des del primer moment en què es persona una dotació policial per esclarir els fets i iniciar la recerca, col·laborant amb la mateixa», subratllen els magistrats.

Així, el tribunal ha condemnat per unanimitat a G.A.D a dos anys de presó com a autor d'un delicte de lesions, amb la concurrència de la circumstància atenuant de reparació parcial del dany ocasionat i circumstància analògica de confessió. Per tant el compliment de la pena esdevindrà en presó preventiva.

tracking