Diari Més

Successos

L'apunyala cansat dels seus roncs

L'agressor de 21 anys va explicar a la Policia que havia estat ell l'agressor del seu company d'habitació

Es va traslladar a la víctima a l'Hospital Clínic Universitari de Valladolid.

L'apunyala cansat dels seus roncsGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia ha detingut a un jove de 21 anys, que suposadament va assestar quatre ganivetades a un company de pis, de 56 anys, ja que li molestaven els roncs que emetia mentre dormia, segons han informat fonts de la Policia Local.

El succés es va desencadenar durant la matinada, sobre les 02:30 hores, moment en el qual una trucada va alertar als agents, que pel que sembla s'havia produït un intent de suïcidi en una casa situada al Camí de Renedo a la capital val·lisoletana.

Un cop al lloc dels fets, la Policia Local i el Cos Nacional de Policia van trobar a un jove a la planta baixa d'un habitatge de dos pisos, que els va explicar que havia estat ell l'agressor del seu company d'habitació i que ho havia fet per que estava fart dels seus roncs. Els agents van arrestar llavors al suposat autor i van assistir al ferit amb el Servei d'Emergències 112 de Castella i Lleó, que va traslladar al lesionat fins a l'Hospital Clínic Universitari de Valladolid.

La víctima va manifestar que, quan va ocórrer el succés, es trobava dormint, es va despertar, i un dels seus companys d'habitació va començar a agredir-lo amb un ganivet sense haver mantingut cap discussió prèvia. El lesionat va sofrir quatre punyalades, una al braç, una altra a la mà i dues en diferents parts del cos, que van ser assestades amb un ganivet de grans dimensions. Els agents van detenir al jove de 21 anys com a suposat autor d'un intent d'homicidi i per una infracció a la Llei d'Estrangeria, en trobar-se en situació irregular a Espanya.

tracking