Diari Més

Societat

Un cavall per un gos

La família no dóna crèdit amb l'oferiment rebut per part de guarderia canina que els hi va perdre el gos

Pumba és un bulldog anglès mascle de dos anys, la seva família espera que torni a casa.

Un cavall per un gosCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els perden el gos i els ofereixen un cavall en substitució. La família de PedroCebriánno dóna crèdit amb l'oferiment que els han fet els responsables de la guarderia canina del barri deFriuz, aQuintueles(Astúries), on van deixar a la seva mascota per marxar de vacances uns dies fora d'Espanya.

Ha passat un mes i les explicacions canvien cada dia. Primer que es va escapar, més tard que algú va entrar se'l va emportar en un cotxe, després que no saben. «No sabem què creure», lamenta PedroCebriánque, a més de posar els fets en coneixement de la Policia i Guàrdia Civil, confia que algú reconegui aPumba, unbulldoganglès mascle de dos anys, i que torni a casa.

Pedro i la seva família van acudir a la guarderia el dissabte 14 de gener ambPumbaiNala, tal com havien fet altres vegades. Tres dies després els van informar quePumbaja no hi era.

Un mes després segueixen sense tenir notícies però les seves recerques han augmentat la preocupació de la família. «És una guarderia que hem descobert que és il·legal i no té els permisos», assegura Pedro sobre aquest centre en què conviuen, entre altres, gossos, porcs vietnamites i cavalls com el que els han ofert en substitució.

tracking