Diari Més

Societat

Rescaten una nena que es prostituïa per mantenir al seu germà petit

La progenitora oferia els serveis de la seva filla a canvi de 15 o 20 euros, alcohol, tabac o menjar.

La menor de 13 anys es prostituia al Passeig Marítim d'Almeria.

Rescaten una nena que es prostituïa per mantenir al seu germà petitGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha arrestat a Almeria a tres persones, i ha alliberat a una menor de 13anysque es prostituïa al Passeig Marítim de la capital per mantenir al seu germà de 9anys, així com per comprar alcohol i tabac a la seva progenitora, qui consentia aquesta situació, segons la recerca.

Segons informa la Comissaria Provincial en un comunicat, la menor tenia trobades sexuals amb homes adults a canvi de 15 euros per poder responsabilitzar-se del seu germà petit. Un home de 59 anys i amb antecedents per abusos sexuals a menors ha estat detingut per un presumpte delicte de corrupció de menors, ja que hauria mantingut relacions amb la víctima en diverses ocasions.

La recerca es va iniciar arran d'una informació confidencial sobre una dona que oferia a homes la companyia de la seva filla de 13anysa canvi de 15 o 20 euros, alcohol, tabac o menjar. Immediatament es va procedir a desplegar un dispositiu de vigilància sobre la nena constatant que la menor i el seu germà es trobaven sense escolaritzar i en estat d'abandó, passant la major part del temps passejant pels carrers d'Almeria.

La seva mare, detinguda per un delicte d'abandó de família, obligava a la nena a responsabilitzar-se per complet del seu germà i a proveir-lacada diad'alcohol i tabac, segons les perquisicions. Així, els investigadors van verificar que la víctima es veia amb un home de 59 anys, a qui també se li atribueix un presumpte delicte d'abús sexual.

Cinc euros al dia

En el marc de l'actuació policial també ha estat arrestat unhostalerde 32 anys que presumptament va contractar a la menor perquè treballés durant unes setmanes al seu negoci per cinc euros al dia, se li imputa un presumpte delicte contraels dretsdels treballadors. La detenció de l'empresari, que hauria utilitzat a la nena durant uns 15 dies, es va produir després que els dos germans fossin traslladats a un centre de protecció de menors.

L'operació ha estat desenvolupada per agents de la Brigada d'Estrangeria i Fronteres de la Comissaria Provincial d'Almeria i agents de la Brigada Central deTractad'Éssers humans de la Comissaria General d'Estrangeria i Fronteres.

tracking