Diari Més

Judici 9N

Homs: «Vaig informar el Govern que no incomplíem la llei, i menys el codi penal»

L'advocada de l'exconseller de Presidència impedeix que respongui les preguntes sobre la relació amb els proveïdors després de la suspensió del TC del 4 de novembre

Pla mig curt, a través de pantalla, de l'exconseller Francesc Homs declarant com a testimoni en la tercera sessió del judici del 9-N, el 8 de febrer del 2016.

Homs: «Vaig informar el Govern que no incomplíem la llei, i menys el codi penal»ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'exconseller de la Presidència i portaveu del PDeCat al Congrés, Francesc Homs, ha assegurat aquest dimecres al matí davant del TSJC que el 4 de novembre del 2014, quan la Generalitat va rebre la providència del Tribunal Constitucional (TC) ell mateix va informar al Consell Executiu que seguir endavant amb el procés participatiu del 9-N «no incompliria cap llei, i menys el Codi Penal». Així, creu que el TC no va adoptar els mecanismes que havia demanat el govern espanyol i la seva resolució no era gens clara. Durant la seva declaració com a testimoni, l'advocada d'Homs, present a la sala perquè serà jutjat al Suprem pel mateix motiu, ha refusat que respongués preguntes sobre la relació de l'exconseller amb empreses proveïdores privades després del 4 de novembre.

tracking