Diari Més

Animals

Detingut per apallissar un cadell de gos i deixar-lo en estat crític

El detingut tenia una habitació llogada al domicili de l'amo del gos i se l'acusa de maltractament a animals

Els agents van detenir el sospitós per un presumpte delicte de maltractament a animal.

Detingut per apallissar un cadell de gos i deixar-lo en estat críticPolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut un home de 51 anys per un delicte de maltractament a animal, tal i com informa TV3. Diumenge a la tarda els agents van rebre una trucada al 091 perquè el propietari d'una vivenda tenia problemes amb el llogater d'una habitació.

El llogater va aprofitar l'absència de l'amo de la vivenda i també amo del gos per apallissar el cadell com a retret per mossegar el paper higiènic. Quan l'amo va arribar al seu domicili va trobar el gos, un cadell d'un any de Jack Russell, estirat a l'entrada sense poder-se moure i greument ferit.

L'animal va ser traslladat al centre veterinari on li van comunicar al propietari que es trobava en estat crític a causa de múltiples politraumatismes a diverses parts del seu cos a causa dels cops rebuts i que lluitava entre la vida i la mort.

Davant d'aquest fets els agents van detenir el sospitós per un presumpte delicte de maltractament a animal. El detingut ha passat a disposició del jutjat d'instrucció número 4 d'Alacant.

Rescat d'un altre cadell

Els investigadors van intervenir en un altre cas de maltractament a animal a finals del mes de gener, quan van rebre l'avís que a la terrassa d'una vivenda d'Alacant hi havia un cadell tancat sense menjar ni aigua.

L'animal es trobava en estat de deshidratació i va ser rescatat amb ajuda dels bombers. Posteriorment va ser donat a la Societat Protectora d'Animals i Plantes d'Alacant, que es va fer càrrec de la seva cura.

tracking