Diari Més

Consum

La crema hidratant Cien de Lidl, es consolida com la millor del mercat segons la OCU

Els pitjors resultats obtinguts en l’anàlisi són per a Deliplus Crema facial hidratant amb Aloe i La Mer The moisturizing gel cream

La crema hidratant Cien de Lidl, es consolida com la millor del mercat segons la OCU

La crema hidratant Cien de Lidl, es consolida com la millor del mercat segons la OCULidl

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La crema hidratant Cien de Lidl ha estat triada la millor d'aquesta gamma per l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU), que ha analitzat un total de 17 productes.

L’informe elaborat per la OCU ressalta que els resultats obtinguts són «correctes» per a tots els productes, ja que cap de les cremes analitzades suspèn i recorda que «no és necessari gastar molt per tenir cremes d'una qualitat acceptable». La crema de Lidl repeteix com la millor del mercat, atès que en l’estudi de la Organització de consumidors i Usuaris de fa dos anys ja va obtenir els mateixos resultats i fins i tot es va esgotar en les prestatgeries del supermercat.

L’ estudi subratlla que tots els productes analitzats milloren la hidratació de la pell, «encara que en capacitat d'hidratació cap destaca sobre les altres». Així doncs, 11 cremes obtenen la categoria de bona, mentre que sis es troben en una categoria acceptable.

La crema Cien Aqua Hidratant SPF és la millor de les analitzades per l'OCU, seguida per Vichy Aqualia Thermal crema lleugera, Garnier Skins Naturals, Nivea Cura Hidratante dia SPF 15, Avène Hydrance optimale lleugera, i La Roche Posay Hydreane Lleugera, mentre que els pitjors resultats obtinguts en l'anàlisi són per Deliplus Crema facial hidratante amb Aloe i La Mer The moisturizing gel cream.

L'OCU ha qualificat de diferències «abismals» els preus de les cremes per una qualitat similar, ja que la millor de l'anàlisi costa 2,99 euros per envàs, enfront dels 225,25 euros que costa la més cara de la Mer, que és alhora la que obté una de les pitjors qualificacions. D'aquesta forma, amb el que es paga per la primera de l'anàlisi, es poden comprar 75 tarros de la crema hidratant que obté els pitjors resultats. «És per tant recomanable comprar les cremes més barates, on per pocs diners es tenen els mateixos efectes i no penetren més enllà de les capes superficials de la pell», indica l'OCU, que destaca que els resultats demostren que el producte més car, ni hidrata ni convenç més que els altres.

tracking