Diari Més

Atemptat a Niça

Un camió atropella i mata a més de setanta persones a Niça

Segons les autoritats franceses, es tractaria d’un atac terrorista. La policia està buscant altres membres de la cèl·lula.

La policia ha abatut al conductor del camió.

Atemptat a NiçaTwitter/Roeland Roovers

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un camió de grans dimensions ha envestit a una multitud de persones aquesta nit al centre de Niça (França). En aquest moment es compten setanta-tres morts i centenars de ferits. Tot apunta que es tractaria d’un atemptat, segons les autoritats franceses.

Durant l’atropellament, el conductor del camió ha disparat a tots aquells que es posaven al mig del seu pas. Avui, 14 de juliol, la ciutat celebrava el Dia Nacional de França i en el lloc dels fets s’estaven celebrant focs artificials.

La policia francesa ha demanat als ciutadans de Niça que, com a mesura de seguretat, no surtin de casa. Tots aquells que es troben a l’interior de restaurants i botigues també estan confinats.

Alguns mitjans digitals francesos expliquen que hi ha hagut un tiroteig entre els policies i el terrorista. En aquest moment, els cossos de seguretat estan buscant a possibles còmplices de l’atemptat o a membres de la cèl·lula.

Imatge de cosos de persones que han estat embestides pel camió.Imatge de cossos de persones que han estat atropellades pel camió.

Atemptat a NiçaTwitter

Un camió a provocat una matança de vianants a Niça.

Atemptat a NiçaMiddle East Channel/twitter

tracking