Diari Més

La Bisbal del Penedès acull la sisena mostra de grups de música del Baix Penedès

La nova edició tindrà lloc aquest dissabte 21 de maig.

La Bisbal del Penedès acull la sisena mostra de grups de música del Baix Penedès

La Bisbal del Penedès acull la sisena mostra de grups de música del Baix PenedèsCedit

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La sisena mostra de grups de música del Baix Penedès arriba aquest dissabte a la Bisbal del Penedès.

Organitzada per l'Associació de Músics del Baix Penedès i l'ajuntament de la Bisbal del Penedès, serà un dia que acollirà jornades professionals, dinar de triple maridatge, cercavila, botifarrada popular i per finalitzar un macroconcert. Aquest començarà a les 8 de la tarda i participaran els grups Bellvei Band, Avoi Jaçç Quartet, Xavier Pié i MACC, Et Co* (Grup guanyador del Track 2015), Rêver, Sumerio, Bateman 206, Sijah and the Sirius Band, Yoga Flame i Ramastons.

Tots els actes són gratuïts i oberts a tothom, excepte el dinar triple maridatge al qual cal inscriure's prèviament via email a secretaria@ambp.cat o telefònicament, trucant al 644.22.57.55.

Aquesta mostra així com l'Associació de Músics han volgut des dels seus inicis, donar valor i reconeixement als grups musicals de la comarca. Per això, es presentarà la guia 2016 on es fa un recull de tots els músics, deejays, i artistes del Baix Penedès, i que comptarà amb la presència de Jordi Agràs i Estalella, director dels Serveis Territorials de Cultura a Tarragona; Agnès Ferré Cañellas, alcaldessa de l’ajuntament de la Bisbal del Penedès, i Jordi López Serra, president de l’AMBP.

tracking