Diari Més

Les cinc notícies d'aquest dimecres que no et pots perdre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'advocada de la mare acusada de segrest: «Si la té ella, la nena està en bones mans»

L’advocada de la dona que suposadament s’ha emportat a la seva filla de 5 anys, segons va denunciar el seu exmarit al Diari Més, desmenteix que la seva clienta pateixi esquizofrènia i que, per tant, en el cas que s’hagi emportat a la petita, «la nena està en bones mans». Tot i així, l’advocada Pilar Casas desconeix on poden ser mare i filla.

Les obres de l'escola Arrabassada no començaran fins l'any 2018

Les obres de l’escola Arrabassada començaran el 2018. Així ho va confirmar ahir el departament d’Ensenyament, tot i que es tracta d’una data que no ha convençut als agents implicats.

Més d'un miler d'escolars canten a l'uníson

La vintena edició del Fem Coral ha reunit més d'un miler d'alumnes de primària d'un total de 35 centres de Reus i poblacions veïnes. La cantata conjunta s'harealitzatal Pavelló Olímpic Municipal.

Una fira del barri i per al barri

Les entitats i les associacions del barri tarragoní de Campclar s’uneixen en la setena edició de la Firavida el dissabte 21 de maig. Amb l’eslògan ‘Una fira entre cultures, conviure és viure’, l’espai pretén crear sinergies entre les diferents cultures que conformen el barri.

Ercros invertirà 23,8 MEUR a Vila-seca però manté els acomiadaments

Ercros ha anunciat que invertirà un total de 23,8 milions d'euros entre enguany i el 2017 en les dues plantes que té a Vila-seca per tal d'adaptar-les a unanova normativa europa. Malgrat aquesta mesura, l'empresa manté els acomiadaments que va anunciar.

tracking