Diari Més

Les cinc notícies d'aquest dimarts que no et pots perdre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Comprar un pis ocupat o tapiat a canvi d'una rebaixa de preu

Elena Martí és agent immobiliària de Reus i s’ha trobat, en diverses ocasions, la situació d’anar a ensenyar un pis a uns clients i, en arribar, descobrir-lo ocupat.quest no és un fet aïllat sinó que des de Finques Martí i altres agències immobiliàries de Reus denuncien aquesta pràctica il·legal, que cada cop sembla més habitual.

Denuncia el segrest de la seva filla de 5 anys en mans de l'exdona

Màrius Lleget, un veí de Tarragona de 71 anys, va denunciar la setmana passada el segrest de la seva filla de gairebé cinc anys a mans de la seva exdona, que resideix a Vilafranca del Penedès. L’últim dia que van ser vistes va ser el 29 d’abril a les cinc de la tarda.

Salou inicia l'expropiació del Xalet de Pedrol Rius que serà d'ús públic

L’Ajuntament de Salou expropiarà forçosament el Xalet de Pedrol Rius, ubicat a la Cala Morisca, per tal que els terrenys de l’il·lustre advocat reusenc, que va morir l’any 1992, passin a ser de titularitat pública.

Tarragona té plans de protecció civil caducats des de 2002

Els grups municipals de CiU, ERC i la CUP a l’Ajuntament de Tarragona han denunciat aquest dimarts que nou plans de protecció civil de la ciutat estan caducats, tot i els requeriments de la Generalitat per actualitzar-los.

El CBT esclata per la passivitat de l'Ajuntament en pagar la subvenció

El Club Bàsquet Tarragona ja no pot més i ha explotat per passivitat que, segons l’entitat tarragonina, existeix per part de l’Ajuntament envers ells. Els del Serrallo han cobrat 165.000 dels 195.000 euros que tenien pactats amb el consistori en concepte de subvenció.

tracking