Diari Més

Les cinc notícies d'aquest dijous que no et pots perdre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ballesteros creu que l'operació d'Inipro ha estat «desproporcionada»

Ballesterosha assegurat aquest dijous que l'operació d'Inipro, amb la detenció de l'excap del seu gabinet, Gustavo Cuadrado, i l'entrada de la Guàrdia Civil a l'Ajuntament dimecres, va ser «totalment desproporcionada».també ha insistit que no veu que el cas pugui tenir recorregut penal. L'alcalde ha assegurat també que manté en Cuadrado la confiança «intacta» perquè és «una persona honesta i lleial».

Ferrari Land ja té l'escut del 'Cavallino Rampante'

Quan fa tot just un any que es va col·locar la primera pedra del nou parc temàtic, Ferrari Land ha fet un pas més en l'avanç de la seva construcció. I és que aquest dijous s'ha instal·lat l'escut del Cavallino Rampante a l'atracció estrella del parc, l'accelerador vertical.

Els turistes del polèmic Karibean Spring Break han arribat a Salou

Els turistes francesos del Karibean Spring Break són a Salou, tot i que l'operador que l'organitza va afirmar que retirava el polèmic paquet turístic el passat 29 d'abril. El Karibean Spring Break no ha desaparegut sinó que només ha canviat de nom i ha passat a anomenar-se Funbreak. L'oferta, però, és la mateixa.

L'Almeria, un projecte fracassat que penja d'un fil a Segona Divisió

En el món del futbol, hi ha projectes que funcionen, i d’altres que no ho aconsegueixen. Gastar-se més diners, en moltes ocasions, no és sinònim d’èxit, i un clar exemple és el del pròxim rival del Gimnàstic de Tarragona, un Almeria que aquest dissabte, a partir de les sis de la tarda, rebrà els homes de Vicente Moreno a l’Estadi de los Juegos Mediterráneos.

El Consell d'Administració de l'Hospital Sant Joan aprova cessar el director de Sagessa

El Consell d’Administració de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus ha aprovat aquest dimecres, el cessament del director general de Sagessa, Jordi Colomer; del doctor David Baulenas, director territorial de l’Àrea del Baix Camp i director de l’Hospital; d’Eulàlia Dalmau, directora de Coneixement i Innovació, i d’Eduard Gil, director d’Organització i Sistemes d’Informació.

tracking