Diari Més

Les cinc notícies d'aquest dimecres que no et pots perdre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Detenen Gustavo Cuadrado, ex cap del gabinet d'alcaldia de Tarragona pel cas Inipro

La Guàrdia Civil està fent un total d'onze escorcolls a ajuntaments, despatxos professionals i domicilis particulars a diverses localitats de Tarragona i Barcelona pel cas Inipro. L'operatiu ha detingut quatre persones relacionades amb la investigació, dos empresaris, un càrrec públic i un ex càrrec públic. Aquest últim és Gustavo Cuadrado, l'ex cap de gabinet d'alcaldia de l'Ajuntament de Tarragona. Se'ls imputa delictes contra l'administració pública.

Quatre parelles tarragonines es van casar a l'amfiteatre durant el 2015

Només cinc parelles tarragonines van decidir celebrar la seva boda en un espai públic de la ciutat durant l’any passat, quatre a l’amfiteatre i una a Casa Canals. També hi ha haver 115 enllaços matrimonials al Palau Municipal.

La Directiva destituïda de la Sang demandarà per injúries mossèn Queraltó

La Junta Directiva destituïda de la Reial i Venerable Congregació de la Puríssima Sang ha decidit tirar endavant una querella contra mossèn Queraltó per injúries i calúmnies, després que aquest s’hagi oposat a arribar a un acord.

El Reus Deportiu inaugura la nova sala de Cardio, totalment renovada

El Reus Deportiu va realitzar ahir al migdia la presentació oficial de la nova sala de Cardio del club. El Reus Deportiu renovava aquest mes d’abril la sala de Cardio per tal de fer que els socis de l’entitat poguessin gaudir d’una instal·lació amb totes les comoditats per tal de realitzar esport.

Entrevista a José Naranjo, jugador del Nàstic

«Signo la promoció, hem de mirar el passat, d'on venim i on som»

tracking