Diari Més

Nova estafa amb vals de compra de 500€ pel Carrefour

Pretén extreure dades personals i arriba a través del correu electrònic

Nova estafa amb vals de descompte de 500€ pel Carrefour

Nova estafa amb vals de descompte de 500€ pel Carrefour

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Des de la Policia Nacional alerten d’una nova campanya fraudulenta que ofereix vals de compra de 500€ a la cadena de supermercats Carrefour amb l’objectiu d’extreure les dades personals dels usuaris a través d’un formulari. Aquesta nova estafa arriba a través del correu electrònic i t’obliga a omplir amb les dades personals les diferents pantalles En cas d’haver sigut víctima d’aquesta enganyifa, des de la policia recomanen els següents passos:

- Estar atent i monitoritzar periòdicament la informació que hi ha publicada sobre l’usuari a Internet per evitar que les dades privades estiguin sent utilitzades sense consentiment.

- ‘Googlejar-te’ ( posar el teu nom al Google) i observar si tota la informació que s’està oferint no és estranya, en el cas de que ho fos, estaria a la teva disposició els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les dades personals. La Agencia Espanyola de Protecció de Dades et proporcionarà les pautes per què les puguis exercir.

-De forma addicional, si has facilitat el número de telèfon mòbil contacta amb la operadora de telefonia perquè et bloquegin els números SMS Premium i si has introduït el número de targeta de crèdit contacta amb el teu banc per informar del cas.

tracking