Diari Més

Èxit total de la primera Futrac! de l'Arboç

Malgrat la pluja i el mal temps, més de 3.500 persones han passat per la primera trobada de Food Trucks del municipi.

Èxit total de la primera Futrack de l'Arboç

Èxit total de la primera Futrack de l'ArboçLourdes Meroño

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest cap de setmana ha tingut lloc la Futrac a l'Arboç, la primera trobada de Food Trucks del municipi. Malgrat la pluja i el mal temps, sobretot d’ahir, l'èxit de participació ha estat total, passant més de 3.500 persones per l'esdeveniment, situat a l'avinguda Augusta, al costat del poliesportiu municipal i ocupant 60 metres de llargada.

Un total d'onze Food Trucks de diferents varietats culinàries, jocs gegants per als més petits, espectacles de malabars, rumba catalana a càrrec de "Som Caliu" i música i animació de Dj Don Hueso, són algunes de les activitats que s’han portat a terme durant aquest cap de setmana.

L'Arboç, en els darrers anys, s'ha posicionat com un dels municipis que més ha apostat per la promoció econòmica i la dinamització comercial, engegant entre d'altres, la Fira Modernista i l'Enramada, obtenint una gran participació ciutadana de tota la comarca.

Alfons Ribas, regidor de promoció econòmica, ha valorat molt positivament el resultat i la voluntat és tornar-ho a fer l'any vinent però amb molta més participació de Food Trucks i millorant la primera edició.

La propera fira que tindrà lloc a la vila serà la Modernista que enguany es farà al mes d'abril.

tracking