Diari Més

Tribuna

El millor homenatge a un home de bàsquet

Regidor d’Esports de Reus

Creado:

Actualizado:

El Club Natació Reus Ploms organitza, aquest dissabte 26 d’agost, el primer trofeu Gari Marquet de bàsquet; una organització de molt nivell, sens dubte el millor homenatge a un home del bàsquet és aquest torneig amb la presencia del CB Valls, CB Pardinyes, CB Tarragona i el Ploms Salle Reus

La gent de l’esport reconeixem i coincidim fàcilment en identificar aquelles persones que des de diferents àmbits han contribuït a forjar l’esport dels nostres clubs, persones que amb una llarga trajectòria, voluntat i esforç han transitat per la transformació de l’esport fins a arribar a l’actual nivell de tecnificació i professionalització, especialment a les banquetes.

El Gari va ser una d’aquestes persones, home de caràcter, durant molts anys jugador, després tècnic i també directiu. Una persona capaç d’apostar des de la seva funció directiva per la transformació de la secció de bàsquet del CN Reus Ploms en una secció modèlica especialment pel desenvolupament d’un esport base de qualitat i pel creixement dels equips de competició. El Gari compartia i confiava amb la nova generació de tècnics i, juntament amb els seus companys de junta, va saber escoltar, apostar i sumar per l’impuls d’un projecte aglutinador del bàsquet a Reus de forma conjunta amb el CB La Salle i l’Escola Puigcerver.

De la relació personal amb ell, recordo el seu permanent esperit crític, la seva implicació amb l’esport del bàsquet i amb el seu club de tota la vida, l’enorme capacitat de treball, però per damunt de tot, la seva franca amistat i noblesa.

Com a Regidor d’Esports vull agrair al CN Reus Ploms aquesta nova iniciativa i aquest dissabte gaudiré de bon bàsquet i compartiré la memòria del Gari amb tota la gent del bàsquet.

tracking