Diari Més

Els Xiquets de Tarragona queden lluny d'aconseguir la tripleta per Tots Sants

Els Castellers de Vilafranca tornen a descarregar el 2de8sf i els Capgrossos de Mataró fan la millor diada del seu historial

2de8 sense folre dels Castellers de Vilafranca a la diada de Tots Sants.

Els Xiquets de Tarragona queden lluny d'aconseguir la tripleta per Tots SantsACN

Publicado por

Creado:

Actualizado:

La plaça de la Vila de Vilafranca ha acollit aquest dimecres la diada de Tots Sants on, un any més, han participat els Castellers de Vilafranca, els Capgrossos de Mataró, els Castellers de Sants i els Xiquets de Tarragona.

La sort no ha estat de part de la colla tarragonina que ha quedat lluny de complir l’objectiu de tornar a descarregar els dos castells de 9 com van fer el Primer Diumenge. Els matalassers han escollit el 4de9f com a castell de sortida i, després d’un primer intent desmuntat, han pogut completar-lo a la segona ronda amb bastant d’esforç, ja que l’estructura anava força remenada.

El 3de9f ha estat el següent castell que ha volgut completar la colla del carrer Santa Anna, però l’estructura se’ls ha resistit i únicament han aconseguit fer-ne dos intents desmuntats. El 3de8 i el pilar de 6 han estat les estructures amb què ha tancat la diada la colla ratllada, que encara té una nova oportunitat la setmana vinent a Altafulla per tornar a intentar les estructures de nou pisos que aquesta temporada se’ls han resistit força.

Grans verds i Capgrossos

Les dues colles que més satisfetes han sortit de plaça han estat els Castellers de Vilafranca i els Capgrossos de Mataró. Els verds han tornat a fer una gran diada descarregant el 3de10fm i tornant a completar, per tercer cop aquest any, el fràgil 2de8sf. El 3de9 amb folre i agulla i un pilar de 8fm (després d’un intent, els verds l'han repetit a la cinquena ronda) han estat els castells que han tancat la diada dels verds.

Per la seva banda, els Capgrossos de Mataró completaven la millor diada de la seva història després de descarregar el 3de9f, el 2de9fm i el 5de9f i carregar el pilar de 8 amb folre i manilles.

Pel que fa als Castellers de Sants, aquests han completat el 3de9f, el 2de9fm, el 4de8 (després d’un intent de 4de9f) i han carregat el pilar de 7 folrat.

Record per Sánchez i Cuixart

La diada castellera de Tots Sants ha començat amb un gest de condemna a l’empresonament dels presidents de l’ANC i Òmnium, Jordi Sánchez i Jordi Cuixart. Les quatre colles han alçat uns pilars, just després que l’alcalde vilafranquí, Pere Regull, llegís un manifest demanant fer una “repulsa enèrgica” a l’empresonament dels líders de les entitats sobiranistes.

4de9f dels Xiquets de Tarragona a la diada de Tots Sants.

Els Xiquets de Tarragona queden lluny d'aconseguir la tripleta per Tots SantsACN

2de9fm de los Castellers de Sants a la festividad de Todos los Santos.

Los Niños de Tarragona quedan lejos de conseguir la tripleta para|por Todos los SantosACN

5de9 dels Capgrossos de Mataró a la diada de Tots Sants.

Els Xiquets de Tarragona queden lluny d'aconseguir la tripleta per Tots SantsACN

tracking