Diari Més

Aquest diumenge arriba la diada de la Festa Major de Santa Rosalia

Hi actuaran Nois, Xiquets de TGN, Nens del Vendrell i Vila de Gràcia

Publicado por

Creado:

Actualizado:

La plaça de la Vila de Torredembarra acollirà aquest diumenge al migdia la tradicional diada de la Festa Major de Santa Rosalia, una jornada castellera que començarà cap a la una del migdia i que, aquest any, incorpora una quarta colla al seu programa.

Així doncs, es donaran cita la colla loca, els Nois de la Torre, els Xiquets de Tarragona, els Nens del Vendrell i, per primera vegada, els Castellers de la Vila de Gràcia.

Els de la camisa blau cel s’han marcat com a objectiu bàsic el 5de7, que sembla que aniria acompanyat pels dos castells de set amb el pilar, tot i que els Nois també fa dies que estan treballant el 3de7 per sota. Pel que fa als Xiquets de Tarragona, caldrà esperar per veure quina és la seva aposta després d’haver hagut de refer alguns plans arran de la suspensió de la diada de Sant Magí.

D’altra banda, també diumenge, però en aquest cas a les sis de la tarda, la plaça de la Vila de Cambrils acollirà la Diada de la Mare de Déu del Camí a Cambrils amb l’actuació de Xiquets de Cambrils, Xiquets de Reus i Xiquets del Serrallo.

Pel que fa a dissabte, a la tarda, a partir de dos quarts de set, els Castellers de Sant Pere i Sant Pau actuaran al seu barri acompanyats pels Xiquets de Vila-seca, una diada on els de la camisa verda volen tornar a agafar embranzida després de la suspensió de Sant Magí. A banda, també hi haurà diada a Alcover amb Castellers d’Altafulla, Xiquets d’Alcover i Xiquets del Serrallo.

tracking